fbpx

Evenimentele organizate de Restaurant Bulevard sunt pentru prieteni, pentru familie si pentru gurmanzii care vor sa calatoreasca in jurul lumii.
Nu trebuie sa parasesti Ploiestiul pentru a gusta cele mai celebre si delicioase preparate din lume!
Ingredientele noastre proaspete si de calitate sunt secretul gustului pentru care oamenii se intorc sa incerce ceva nou.

Adrian Sarmasan vine în Ploiesti, la Restaurant Bulevard sa lanseze cel mai nou album al sau, al saptelea: „Dimineti în 2” cu promisiunea unei seri speciale. Îl are invitat pe Oliver Ciobanu.

29 Iunie ora 19.00

 

Ti-am pregatit o seara cu muzica folk de calitate!

Adrian Sarmasan este un artist complet si complex, pretios cantautor, o voce calda cu interpretare personala si timbru special. Un artist care scrie, compune si cânta cu inima, iar asta se simte în toate piesele sale.

 

 Un artist ce descopera noile frontiere ale muzicii si le da viata în opera sa muzicala. Cântecele lui imprima lumina, culoare ti speranta.

Adrian are în palmaresul sau un numar de 7 albume de autor, editate cu piese în limba româna cât si în engleza.
Anul 2017 i-a adus titlul de „Cel mai bun artist folk al anului – Omul cu chitara” decernat de Radio România la Gala Premiilor Radio, un disc de aur oferit de Casa de Discuri Euromusic Cluj pentru albumul „Fata din povesti”. Are piese nominalizate în topurile radio.

Adrian Sărmășan – Dimineți în 2

👉 Seara de folk la Restaurant Bulevard 🎙

Adrian Sărmășan vine să lanseze cel mai nou album al său: „Dimineți în 2″…

Evenimentul se va desfasura pe 29 iunie de la ora 19.00 🍹🥗🥘


📧 [email protected];
📞 0723.617.654