Chef Dan Neagu

După 15 ani de „străduințe” la o companie HORECA, în 2004 hotărăsc să o iau de la capăt.
Plec în străinătate pentru a compara, câștiga și schimba viața. Acolo lucrez și învăț maxim posibil. Nu pierd legătura cu țara, caut oportunităti de întoarcere și de a pune în practică experiențele acumulate.
Mă întorc in 2007 si demarez  un food truck (inedit în acea vreme). Muncesc și implementez acest gen de comerț ambulant.
2008 este anul în care deschid primul bistro-cafe pentru ca la doar un an, o dată cu schimbarea locației  să pun bazele unei noi societăți organizate sub brandul OK-BISTRO.

Nu mai eram singur ci o întreagă echipă se consolida. Funcționăm timp de 5 ani în locația OK CLUB. Reușesc să devin un nume in horeca ploieșteană dar vremurile … deh vremurile!
Piața se schimbă și nu am altă alternativă decât să mă schimb și eu.

De aceea preiau în 2014 abandonata grădină de vară BULEVARD pe care imi propun să o resuscitez  și s-o readuc în circuitul HORECA ploieștean. Acum ia naștere in jurul meu un colectiv frumos și un nucleu rezistent.

Am muncit să țin în viață una din singurele afaceri de familie unde managementul este oferit de chiar mastercheful bucătăriei în conceptul său și condițiile dure ale unui restaurant a la carte (și nu de evenimente.)

Dețin singurul restaurant de genul ăsta în oraș și singurul restaurant al unui chef ,,discipol Escoffier” de nivel IV în Ploiești. Este rodul anilor de experiență, a strădaniilor și neliniștii noastre ca familie și echipă. Este satisfacția de a învăța și transmite dezinteresat,mai departe spiritul ce mă animă și toată experiența acumulată. De aceea, in urmă cu ceva timp, am inițiat proiectul propriului blog culinar. Este locul in care puteți vedea rețete culinare, istorii ale preparatelor dar vă și convingeți de modul in care iau naștere preparatele, aici la Restaurant Bulevard Ploiești

Ce fac acum? CONTINUI! Continui și dezvolt chiar aici, lângă vecinul ,,nenea Iancu”, principiul clientului răsfățat,  care socializează repede și apreciază stilul gurmet local fusion, unde însă  sunt bineveniți și tinerii burgeri sau pizza.

Nu am renunțat nici la prima dragoste – food track’ul, deschizător de drum aici la Nenea Iancu in oraș. De aceea pun bazele unui nou concept cel puțin la noi in Ploiești – PICNICUL. Unde? In grădina RARISIMO GARDEN, cu preparate stil street food, intr-un concept despre care te invit să afli mai multe cu un singur click. – OK STREET FOOD.

CHEF DAN NEAGU

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie