Despre Noi

Despre Restaurant Bulevard OK

Funcționăm incă din 2014 in fosta terasă a celebrului Restaurant Bulevard din Ploiești (atât a mai rămas din apusa vedetă a restaurantelor ploieștene din vremurile de odinioară).

Incă de la inceput managementul restaurantului i-a aparținut masterchefului bucătăriei, Dan Neagu, în condițiile dure ale unui restaurant a la carte (și nu de evenimente).

Am inteles de mult că preparatele noastre au nevoie de 2 ingrediente esențiale pentru a se departaja de restul ofertelor din oraș – gust și plating. Așa ne-am dorit să-și amintească cei ce ne-au călcat pragul de noi și spunem că am reușit!

Ceea ce astăzi se numește Bulevard Ploiești este un restaurant cu o arhitectură nouă, adaptată vremurilor, cu 3 saloane al căror design este diferit, un restaurant in care imbinăm gusturi și arome din cele mai importante bucătării de pe mapamond.

Tocmai amestecul ăsta balcanic, oriental, mediteranian, european ne diferențiază de ceilalți. Avem experiența necesară de a ,,plimba clientul prin bucătăriile lumii”.

La noi poți fi răsfățat si nu ești constrâns la o gamă redusă de produse atunci cand ieși în grup. Vegan, gurmand, tradițional,  mediteranian sau oriental comanzi în stilul tău. Poți fi sigur că în preparatele noastre, peste 85% din ingrediente sunt de origine locală.

Purtăm insă și responsabilitatea unui loc cu pretenții, cunoscut foarte bine de ploieșteni, dar nu numai de ei și de aceea nu putem uita bucătăria tradițional românescă. Așadar in meniul nostru vei putea regăsi ciorba de burtă, pastrama de oaie la ceaun și mititeii făcuți chiar aici, in bucătăria restaurantului

Am ințeles repede că bucătăria inseamnă experiență, gust dar și cunoștințe aprofundate in ceea ce privește arta culinară. De aceea titlul de dicipol escoffier nivel IV, obținut de chef Dan Neagu in urma absolvirii Institutului Culinaire Disciples Escoffier, certifică valoarea gastronomică a preparatelor pe care le servim tuturor clienților noștri.

Știm evident că pe lângă plăcerea gustului, intrarea intr-un restaurant sau in altul este condiționată și de atmosfera, ambientul și servirea de care aveți parte. De aceea incercăm ca de fiecare dată când ne călcați pragul, să vă oferim acest confort pe care cu toții il căutăm intr-un asemenea loc.

Ne-am dezvoltat pe plan profesional, gătim cu ingrediente locale și avem chiar și grădina noastră, Rarisimo Garden. Aici cultivăm plantele aromatice pe care le utilizăm la condimentarea preparatelor din meniul restaurantului. Din solarul nostru recoltăm legumele folosite la salatele fresh sau cele ce fac parte din diversele garnituri pe care le oferim clienților nostri. Avem roșii de mai multe soiuri, castraveți, dovlecei și vinete, ardei dulci și din cei mai iuți. Tot de aici folosim și micuțele panseluțe comestibile cu care decorăm preparatele noastre.

După atâția ani mai avem încă multe de spus și de oferit clienților noștri. Am dovedit că suntem statornici și rezistenți, competitivi în piață, un barometru pentru majoritatea afacerilor deschise în domeniu (după noi).

Despre Restaurant Bulevard OK

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie