Gustări

BRUSCHETE-CROUSTINI

clasice 4 buc/anshoa 2 buc/somon 2 buc/icre 2 buc/caviar 2 buc

60 g

GUSTĂRELE

humus/fasole batută/vinete/zacuscă
/hamsii/icre

100 g

BIFTEC American/Tartar

vita, cartofi, unt, paine, salata

150 g

CARPACCIO de Vită

ulei de trufe, sare de Himalaya, paine, unt

100 g

GUSTARE RECE Clasică

mezeluri si brânzeturi asortate,bacon, legume

250 g

GUSTARE PESCAREASCĂ

icre, bruschette, pește marinat, peste afumat

250 g

GUSTARE MEDITERANEANĂ

salată caprese, prosciutto, dovlecel pane, halloumi, sos tzatziki

250 g

BRÂNZĂ CALDĂ

la alegere:cascaval pane/bulete cascaval -8buc/ halloumi gril/branza prajita

rețeta de cașcaval pane aici https://restaurantbulevard.ro/cascaval-pane-la-culinaria/

rețeta de bulete de cașcaval aici https://restaurantbulevard.ro/bulete-de-cascaval-ca-pe-vremuri/

rețeta de halloumi aici https://restaurantbulevard.ro/branza-calda-halloumi-raclette-fondu-legume-de-gradina-cu-tarhon-si-sos-verde-la-culinaria/

150 g

BULZ Ciobănesc

mamaliga, branza de burduf, ou, bacon

250 g

SARMALE

3 buc cu mămăligă, varză, ardei și smântână

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/sarmale-traditional-muntenesti-cu-carne-de-porc/

200 g

PLACINTA Ciobăneasca

vită, legume, sos, piure de cartofi gratin

250 g

PARMENTIER de RAȚĂ

rață, legume, sos, piure de cartofi

250 g

SCAMPI a la chef

creveti, sos unt aromat, legume, smantana/ pane (4buc)

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/scampi-a-la-chef-cu-salau-de-dunare/

250 g

Piciorușe de PUI(3) de BALTĂ

pane sau sote

120 g

GUSTARE CALDĂ

creveți pane,pachețele vegetale,branza pane,salata, sos

200 g

Vă așteptăm în restaurantul nostru

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2024

Program

Date companie