Meniu

Mic dejun

sandwich, ouă, bacon, brânză, roșii, crenvurști

Mic Dejun Englezesc

paine prajita, bacon, rosii, ciuperci, fasole, ouă, crenvurști

300 g

Omleta Casei

3 ouă, bacon, cașcaval, ciuperci, ardei, salată, pâine

250 g

Sandwich Croque

toast, cald/rece, sos, salată

300 g

Cafea Matinal/Ceai( div.sortimente)/Ciocolată caldă(alba/neagra)/iaurt
Sandwich Matinal(cald/rece) la alegere
Ouă/Omletă Simple/Salate vegane

Pauza de masă

LUNI-VINERI orele 12–14 (MENIUL ZILEI)

Farfurie plină

la sugestia ospătarului

120 g

Meniu Lounge

ciorbă + fel de bază

100 g

Meniu Bistro (A-Z)

ciorbă + fel de bază + desert

50 g

Gustări

BRUSCHETE-CROUSTINI

clasice 4 buc/anshoa 2 buc/somon 2 buc/icre 2 buc/caviar 2 buc

60 g

GUSTĂRELE

humus/fasole batută/vinete/zacuscă
/hamsii/icre

100 g

BIFTEC American/Tartar

vita, cartofi, unt, paine, salata

150 g

CARPACCIO de Vită

ulei de trufe, sare de Himalaya, paine, unt

100 g

GUSTARE RECE Clasică

mezeluri si brânzeturi asortate,bacon, legume

250 g

GUSTARE PESCAREASCĂ

icre, bruschette, pește marinat, peste afumat

250 g

GUSTARE MEDITERANEANĂ

salată caprese, prosciutto, dovlecel pane, halloumi, sos tzatziki

250 g

BRÂNZĂ CALDĂ

la alegere:cascaval pane/bulete cascaval -8buc/ halloumi gril/branza prajita

rețeta de cașcaval pane aici https://restaurantbulevard.ro/cascaval-pane-la-culinaria/

rețeta de bulete de cașcaval aici https://restaurantbulevard.ro/bulete-de-cascaval-ca-pe-vremuri/

rețeta de halloumi aici https://restaurantbulevard.ro/branza-calda-halloumi-raclette-fondu-legume-de-gradina-cu-tarhon-si-sos-verde-la-culinaria/

150 g

BULZ Ciobănesc

mamaliga, branza de burduf, ou, bacon

250 g

SARMALE

3 buc cu mămăligă, varză, ardei și smântână

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/sarmale-traditional-muntenesti-cu-carne-de-porc/

200 g

PLACINTA Ciobăneasca

vită, legume, sos, piure de cartofi gratin

250 g

PARMENTIER de RAȚĂ

rață, legume, sos, piure de cartofi

250 g

SCAMPI a la chef

creveti, sos unt aromat, legume, smantana/ pane (4buc)

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/scampi-a-la-chef-cu-salau-de-dunare/

250 g

Piciorușe de PUI(3) de BALTĂ

pane sau sote

120 g

GUSTARE CALDĂ

creveți pane,pachețele vegetale,branza pane,salata, sos

200 g

Salate

KIEVSKAIA

gujoane de pui, salată de vară

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pui-kiev-sau-pui-kievskaia-la-culinaria/

250 g

RAȚĂ FUME

cu salată asortata, vinegretă balsamică, parmezan

80/40 g

TABOULE

bulgur, pătrunjel, mentă, ceapă , roșii, lămâie

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/tabouleh-salata-libaneza-la-culinaria/

200 g

FITNESS

guacamole, salată, semințe, fructe, sos de rodie

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/salata-fitness-a-la-chef-dan-neagu/

250 g

GRECEASCĂ

brânză feta, roșii, castraveți, ardei, ridichi, măsline,
ceapă, mix salată, lămâie, sos tzatziki

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/salata-greceasca-cu-chef-dan-neagu/

250/70 g

SOMON FUME

somon, mix de salată, ridichi, capere, parmezan,
măsline, ceapă, lămâie

250/70 g

BULGĂREASCĂ

suncă presată, brânză rasă, ou, măsline, ceapă, salată

250/100g

TON

ton, salată, ou, roșii, ceapă, lămâie, ardei, castraveți, porumb

150/170g

CAESAR

pui, roșii, parmezan, ou, măsline, salată iceberg, sos

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/salata-cezar-cu-pui-la-culinaria/

250/100g

Salata Aperitiv

orice salată din lista de mai sus

200 g

Salata Casei

la alegere: murături, sfeclă, ardei copt, varză,
roșii, asortată de sezon

150 g

PIZZA

OK

sos, şuncă, mozzarella, salam, măsline, ciuperci, ardei, roşii

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pizza-ok/

530 g

Vegetariană

sos, ciuperci, măsline, ardei, roşii, porumb

400 g

Ţărănească

sos, caşcaval, şuncă, cârnaţi

400 g

Salami

sos, mozzarella, salam de casă (+ salam uscat – 3 lei)

400 g

Margherita

sos, mozzarella

400 g

Capriciosa

sos, mozzarella, şuncă, ciuperci, ardei, măsline

400 g

Diavola

sos, mozzarella, salam uscat, ardei iute

450 g

Calabrese

sos, mozzarella, bacon

450 g

Tonno

sos, mozzarella, ton, ceapă, porumb

530 g

4 Formaggi

smântână, caşcaval afumat, brânză blue, parmezan

400 g

Lahmacun

sos de roşii, carne tocată

470 g

Galino

sos, mozzarella, pui, ardei, ciuperci, smântână, usturoi

450 g

4 Stagioni

sos, mozzarella, şuncă, salam de casă, măsline, ciuperci

450 g

Pollo

sos, mozzarella, pui, ardei, ciuperci, măsline, porumb

450 g

Calzone Farcito

sos, mozzarella, şuncă, ciuperci, măsline

450 g

Mediterana

sos, mozzarella, ciuperci, prosciutto, rucolla, parmezan

450 g

Fructe de Mare

sos, creveţi, fructe de mare

450 g

Johnny Bravo

sos, mozzarella, carne afumată, cartofi prăjiţi, brânză, ardei

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pizza-johnny-bravo-la-culinaria/

680 g

PASTE & RISOTTO

Bolognesse

sos bolognese, caşcaval / gratin

200/100g

Carbonara

(cu smântână) sau CLASIC (ou, parmesan, pecorino)

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/spaghete-carbonara-la-culinaria-cu-chef-dan-neagu/

200/100g

Quattro Formaggi

smântână, caşcaval, brânză blue, parmezan

200/100g

Gratinate

şuncă, smântână, caşcaval

200/100g

Somon & Dovlecel

somon,dovlecel,ardei gras, sos tomat, smântână

200/100g

Gamberini

creveți, sos tomat, smântână, usturoi

200/100g

Marinara

mix fructe de mare, pește, sos tomat,usturoi

200/100g

Papardelle cu Vită

muschi de vita, sos Roquefort, spanac, trufe,
smântână, parmezan

200/100g

Milanese

sos tomat, şuncă, ciuperci, cascaval

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/spaghete-milaneze-la-culinaria/

200/100g

Aglio Olio Arabiata

ardei capia, busuioc, usturoi, unt

200/100g

Risotto cu Hribi

orez basmati, hribi, parmezan, praz, unt

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-cu-hribi-si-trufe-la-culinaria/

200/100g

Risotto Parmegiano

orez basmati, parmezan, unt

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-parmigiano-la-culinaria/

200/100g

Risotto & Fructe de Mare

orez basmati, fructe de mare, parmezan, praz, unt vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-cu-fructe-de-mare-si-sos-marinara-la-culinaria/

200/100g

Pește & Fructe de Mare

SOMON

file de somon, legume coapte

200/100g

SOMON, caviar, creveți

file de somon, creveti, caviar, sos olandez, legume sote

80/5/35g

DORADA/Levrek-LUP de mare / SALAU / CALCAN/STURION

peste, la alegere (grătar sau cuptor), legume, sos verde

250 g intreg/150 g file

Grande Scampini & pasti

spaghete, fructe de mare, Black Tiger (4),unt,busuioc,usturoi

120/200g

Calamari Pane (10)

calamar pane, salată, sos cocktail

150 g

Frigăruie de creveţi & pane

creveti, cartofi, sos chilly, salată

100/100g

FISH & CHIPS

peşte alb pane, cartofi prăjiţi, salată, sos

140 g

PĂSTRAV sau CRAP

grille/ prăjit/saramură /plachie

180 g

Platou Fructe de Mare

creveţi Black Tiger (2), 1frigăruie creveţi, scoici verzi (2), creveţi pane (2), calamari pane (4), fructe de mare provencale (50g), frittura (50g), salată, lămâie, sos, chips de cartofi

400 g

Midii şi fructe de mare provencales

Midii, fructe de mare, sos, unt, busuioc, usturoi

200 g

Ton/Butterfish/CARACATIȚĂ

cartofi și unt aromat

90 g

St, Jaques

orez cu legume, sos, unt

140 g

Paella Imperial

fructe de mare, pui, orez, chorizo, legume

150/50/200g

Vedeta zilei(pește)

la recomandarea bucatarului

150/120g

Recomandarea bucătarului

RAȚĂ cu portocale (sau sos piper)

piept de rață, piure asortat și sos vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/rata-cu-portocale-la-culinaria/

160 g

FOIE GRAS poêlé

cu sos, crutoane şi garnituri fresh vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/foie-gras-poele-la-tigaie-sau-plita-la-culinaria/

120 g

ȘNIȚEL PRAHOVEAN

pui / porc cu sos, caşcaval, şuncă, cartof cuptor

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/snitel-prahovean-la-culinaria/

220 g

Platou GURMAND

(oaie sau porc afumat), garni, salată

250 g

Meniu BURGER/Meniu CHEESEBURGER

pui sau vita cu salată, cartofi, sos/+ cascaval, salată, cartofi, sos vezi rețeta de burger aici https://restaurantbulevard.ro/hamburger-de-vita-si-cartofi-prajiti-la-culinaria/

 

125 g

Dublu CHEESBURGER meniu

vita, cascaval, salată, cartofi, sos

250 g

Preparate din carne de vită

STEAK Manhatan

antricot, ou, legume

80 g

MUSCHI de Vită

grill cu unt aromat, legume, cartof la cuptor

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/vita-pe-placa-cu-unt-aromat-maitre-dhotel-culinaria/

180 g

BLACK ANGUS T-BONE ARGENTINE MEDALION de VITEL

gurmand- cartof la cuptor , unt aromat, sos

180/350/ 180/180 g

ANTRICOT WAGYU

Vită kobe(Japonia sau Australia) & cartof cuptor

190 g

CHILLY CON CARNE

picant, cu chips

250 g

TURNEDOU ROSSINI

cu foie gras, sparanghel şi crevete Black Tiger

180 g

Vită STROGANOFF sau BOURGUINON

cu ciuperci şi orez

220 g

HAMBURGER(dublu)

salată, cartofi, ou, bacon, sos, cedar, toast

350 g

Chateau STEAK „DRACULA”

muschi vită, omleta picantă, chips, sos

200 g

Vedeta zilei (VITĂ) medalion

la recomandarea bucătarului/carne, garnitură, salată

90/200 g

Preparate din carne de oaie

Antricot sau Muşchiuleţ

la grătar cu cartofi, legume, cus cus

160/120g

Strachina ciobanului

pastrama mixtă(oaie, porc), brânzeturi asortate, ou, mămăligă specială

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/strachina-ciobanului-cu-chef-dan-neagu/

100/50 g

Cotlete de berbecuţ

160 g

Pastramă(ceaun sau gril)

(în sos de vin sau grill), brânză, cartofi, mămăligă, salată murături

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pastrama-de-oaie-la-culinaria/

160/250g

TAJIN

rasol de miel copt, legume și cuş-cuş

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/tajin-in-stil-marocan-si-cus-cus-aromat-la-culinaria/

250 g

Vedeta zilei(Oaie)

la recomandarea bucatarului/carne, garnitură, salată

90 g

Preparate din carne de porc

SCARICICA – coastă

220 g

CIOLAN afumat

cu fasole sau varză călită

250 g

RASOL BAVAREZ

la cuptor, cartofi, sos demiglace

400 g

CLASIC grill

ceafă / file / muşchiuleţ și salata

150 g

FRENCH COTLET - Bistro

glazurat, pe pat de cartofi si sos

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/french-cotlet-cu-chef-dan-neagu/

300 g

MUSCHIULEȚ (rondele)/CEAFĂ/FILE la grătar

muşchiuleţ /ceafa / file cu cartof cuptor

250 g

MIX GRILL

trei feluri de carne şi cârnat, cartof cuptor

400 g

AFUMĂTURA casei

garnită cartof, mămăligă, murături

160 g

MICI

60 g

CARNACIORII casei

200 g

TOCHITURĂ

+ou, mămăligă, brânză&muraturi

250 g

ESCALOP PRAHOVEAN

pui/porc cu sos, caşcaval, şuncă

100 g

Preparate din carne de Pui

PUI grill - clasic

piept sau pulpe – la grătar

100 g

ȘNITEL - clasic

șnițel (parizian sau crocant), salată

130 g

PIEPT de pui

piept de pui la grătar, salată

180 g

PULPE pui dezosate

pulpe de pui la grătar, salată

200 g

ARIPIOARE de pui

(6 bucăți) cu sos

240 g

GUJOANE „Bulevard”

piept de pui pane(pesmet), sos, salată

220 g

SNIȚEL BULEVARD

snitel (parizian sau crocant), salată

220 g

SOTE - piept de pui

(dulce acrişor-stil CHINA) si orez sau (bacon, smântână, ciuperci)

120/100g

SARAMURĂ de PUI

pulpă pui, sos, mămăligă, legume

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/saramura-de-pui-cu-chef-dan-neagu/

150/100g

PUI gorgonzola

piept de pui, gorgonzola, smântână, legume

120/50 g

FICAȚEI de pui

ficatei la tigaie cu sos de vin sau ficatei pe plită

140 g

PUI curry

piept de pui, sos curry, legume, orez

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pui-curry-cu-orez-jasmine-la-culinaria/

250 g

CURCAN

grătar sau cuptor

120 g

CONFI du CANARD

pulpă de rata cu varză

150 g

COQUELET Maison

cocoşel de casă cu cartofi, la cuptor, mamaligă,mujdei

300 g

Supe & ciorbe​

După ora 18, 00 - preţ unic 35,00 lei ​

Supliment: Pâine (felie)/Smântână/Ardei (buc)​

Supă CREMĂ cu crutoane

legume/ pui

20/40/60g

Supă GULAȘ

20/40/60g

SUPA ZILEI

cu ardei si pâine

 

20/40/60g

Ciorbă de BURTĂ

pâine, ardei, smântână

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/ciorba-de-burta-cu-chef-dan-neagu/

20/40/60g

Garnituri

CARTOFI PRĂJIȚI

cartofi prajiti

100 g

CARTOFI

româneşti/chips 100g /wedges/gratin/cuptor

180 g

CARTOFI ţărăneşti

cu ceapă, boia, ciuperci, usturoi şi ardei

180 g

PIURE de cartofi

120 g

CARTOFI natur

180 g

VARZĂ CĂLITĂ

180 g

LEGUME aromate

cuptor/ sote/ grille

240 g

CIUPERCUȚE

cuptor sau sote cu usturoi, unt si verdeată

120 g

OREZ

pilaf/orez cu legume/basmati cu unt

120 g

Ceva dulce

PRĂJITURA ZILEI

la sugestia ospătarului

70 g

MINI PAPANAȘI

(5 bile *15g) cu smântână şi dulceaţă/ciocolata

110 g

CHEESECAKE

150 g

SALATĂ de FRUCTE

fructe asortate, sirop, frişcă

150 g

ÎNGHEȚATĂ* Cupa Bistro/Supliment 1 cupa

3 cupe îngheţată asortată, frişcă, fructe

PROFITEROL*

îngheţată asortată, frişcă, sos ciocolata

150 g

BRÂNZETURI

branzeturi asortate,fructe confiate,nuci,unt

150 g

PAPANAȘI tradiţionali (2buc)

cu smântână, dulceaţă / crema de ciocolata

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/papanasi-traditionali-cu-dulceata-rarisimo-la-culinaria/

250 g

PLĂCINTĂ

cu brânză / cu mere / asortată

vezi aici rețeta de plăcintă cu mere https://restaurantbulevard.ro/placinta-cu-mere-ca-la-bunica/

150 g

TIRAMISU

120 g

CREMȘNIT*

cremă de vanilie şi îngheţată

200 g

CLĂTITE (2 buc)

ciocolată/miere cu nuci/dulceaţă/îngheţată

140 g

Clătite MOLDOVENEȘTI

cu brânză, ou, stafide şi sos de vanilie

180 g

BANANA SPLIT

banană, sirop caramel, frişcă, îngheţată

100 g

CAFÉ de LIEGE

2 cupe de îngheţată, espresso, frişcă

SABAYON (2pers)

îngheţată, amaretto, ou

Lava Cake*/LAVA CAKE Max

prăjitură cu ciocolată şi îngheţată/(home made)prăjitură cu ciocolată şi îngheţată)

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/lava-cake-cu-chef-dan-neagu/

100/150g

FRUCTE FONDU

fructe asortate învelite în ciocolată caldă

120 g

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2024

Program

Date companie