Dacă dragostea-i mare, masa ce mai contează? Păi…contează, pentru că o cină romantică, sub formă de surpriză pentru îndrăgostiți, ar putea însemna enorm în relația lor.

Și cum ar putea fi o astfel de cină de excepție, dacă nu una pregătită de DAN NEAGU, CHEF ESCOFFIER?

Cadrul îl știți deja, unul emblematic pentru ploieșteni și nu numai – Restaurantul Bulevard. Ceea ce nu știți exact este cum artă meniul. Caz în care pentru că sărbătorim atât Valentine’s Day cât și Dragobete’s Day :), atât pe 14 cât și pe 16 februarie avem următorul meniu (mai întâi lista, apoi imaginile preparatelor:

Scampi vol au vent, icre de somon
sau
terină de foie gras cu fructe confiate, crutoane aromate

Trio somon, creveți,caviar
Duet de pește în crustă
Medalion în crustă, piure în trei texturi, sos de fructe

Desert
Fondu de fructe în ciocolată
Cheese cake cu fructe roșii

Și… nu uitați! Pe 16 februarie, dacă este o cină romantică, atunci musai și muzica să fie pe măsură! Am invitat pentru voi Emil Bîzgă QUARTET (îndrăgostiții știu de ce!).

Rezervările se fac la 0723617654.  Vă așteptăm cu… DRAGOSTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *