OK STREET FOOD

Se dă una bucată food-track, adică pe românește o rulotă echipată pentru a găti aproape orice in spațIi exterioare. Și când spun aproape orice, știu bine ce spun. Pot face aici inclusiv sarmale.

Se dă una bucată grădină organizată corespunzător căreia i-am spus Rarisimo Garden.

Se mai dă și un concept – PICNIC

Si un nou brand – OK STREET FOOD

Așa a luat naștere ideea de a oferi celor ce ne calcă pragul, un spațiu de PICNIC chiar in oraș.

Știu, sunt multe restaurante, unele au chiar și ceva terase cu care se laudă in anotimpul cald. Eu vă propun insă un nou concept – PICNIC. Cu alte cuvinte, eu gătesc preparate street-food (atenție, nu fast-food), voi comandați, luați mâncarea și vă așezați unde vă place in grădina Rarisimo, inconjurați de lavandă, pomi fructiferi, trandafiri și muuult verde.

Sigur că puteți asorta preparatele propuse in meniu și cu un vin bun, o limonadă naturală de lavandă, mentă sau trandafiri, sau pur și simplu o cafea.

Dacă leneviți mai mult și vă prinde seara, nu-i nimic. Grădina se luminează imediat ce soarele coboară la asfințit.

Practic, vă propun conceptul de PICNIC, construit folosind principiul braches fresh food, sistem pe care de exemplu englezii il experimentează de multă vreme.

Știu, sună sofisticat, fără să fie insă nici pe departe așa. Ideea este simplă in esență – propun in meniu preparate tip street-food, gătite și aromate cu ingrediente sănătoase, multe dintre ele culese chiar din grădina mea, Rarisimo Garden. Plăcerea gustului se imbină armonios cu relaxarea pe care o oferă un spațiu verde generos.

Dacă insă vă grăbiți, vă este pur și simplu foame și nu este timp de leneveală, opriți mașina, comandați, mâncați chiar lângă food-track sau pur și simplu luați la pachet.

SANDWICH-URI

STREED FOOD

GRĂTAR/GRILL

Ceafă de porc
Pulpe de pui
Piept de pui
Cârnați

ALTELE

Supe-creme
Legume coapte
Sosuri (tartar, ketchup, maioneză, samurai)

CEAUNISME

Tocănițe și mâncăruri gătite

CEVA DULCE

Înghețată

DE BĂUT

Limonadă RARISIMO cu sirop natural de lavandă, mentă sau trandafiri
Cafea
Apă plată/minerală
Bere
Vin
Sucuri

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie