sos bolognese, caşcaval / gratin
(cu smântână) sau CLASIC (ou, parmesan, pecorino)
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/spaghete-carbonara-la-culinaria-cu-chef-dan-neagu/
smântână, caşcaval, brânză blue, parmezan
şuncă, smântână, caşcaval
somon,dovlecel,ardei gras, sos tomat, smântână
creveți, sos tomat, smântână, usturoi
mix fructe de mare, pește, sos tomat,usturoi
muschi de vita, sos Roquefort, spanac, trufe,
smântână, parmezan
sos tomat, şuncă, ciuperci, cascaval
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/spaghete-milaneze-la-culinaria/
ardei capia, busuioc, usturoi, unt
orez basmati, hribi, parmezan, praz, unt
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-cu-hribi-si-trufe-la-culinaria/
orez basmati, parmezan, unt
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-parmigiano-la-culinaria/
orez basmati, fructe de mare, parmezan, praz, unt vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/risotto-cu-fructe-de-mare-si-sos-marinara-la-culinaria/
Foto și concept – Cătălin Ionescu
Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare
© Copyright 2023