Trăim într-o lume care pune preț pe volum și mai puțin pe calitate. Se consumă mult, artificial și se caută prețul cel mai mic. Dar care sunt costurile reale pentru sănătatea fiecăruia dintre noi?

Noi, echipa Restaurantului Bulevard, activăm într-un domeniu puternic lovit de criza ultimilor doi ani. Am fi putut să ne lamentă, să ”umblăm la calitate”, dar nu am făcut-o. Desigur, vine întrebarea firească: de ce?

Poate că cel mai simplu pentru mulți este să vizeze exclusiv profitul rapid și orice compromis pentru supraviețuire în condiții de criză. Se întâmplă frecvent să vă loviți de asemenea abordări, constatând că ați plătit mai mult pentru cantități mai mici și mult inferioare calitativ față de așteptările pe care le aveați, față de ceea ce erați obișnuiți să consumați în locuri deja consacrate.

Sunt realități incontestabile, deși observăm că preocuparea consumatorilor este crescută în privința alimentației sănătoase, cel puțin la modul declarativ. Poate că plătim mai puțin pentru alimente artificiale, dar pentru sănătate costurile vor fi enorme în viitor, chiar incalculabile am putea spune. Ținând cont de toate acestea, echipa Restaurantului Bulevard a decis să continue pe drumul pe care deja clienții noștri l-au cunoscut și apreciat: nu facem rabat în privința calității! Deși am mai spus-o, poate că deja ați și văzut în vlogul Culinaria, vom continua să cultivăm aceste ingrediente în serele noastre. Și nu este o muncă în plus, ci o reală plăcere, pentru că totul este făcut cu pasiune.

Continuăm să folosim ingrediente naturale în rețetele noastre, continuăm să le preparăm la cele mai înalte standarde, de la cele mai simple și până la cele sofisticate, pe care doar Dan Neagu – chef Escoffier le poate face. Un preparat servit la Restaurant Bulevard nu va fi doar ”ceva de mâncare”, ci o experiență culinară pe care oricând o veți dori repetată.

Vă mulțumim pentru încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *