la grătar cu cartofi, legume, cus cus
pastrama mixtă(oaie, porc), brânzeturi asortate, ou, mămăligă specială
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/strachina-ciobanului-cu-chef-dan-neagu/
3-4 buc, la grătar cu legume şi cuş-cuş
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/cotlete-si-muschiulet-de-berbecut-si-legume-la-gratar-cu-garnitura-cut-cus-aromat-la-culinaria/
(în sos de vin sau grill), brânză, cartofi, mămăligă, salată murături
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pastrama-de-oaie-la-culinaria/
rasol de miel copt, legume și cuş-cuş
vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/tajin-in-stil-marocan-si-cus-cus-aromat-la-culinaria/
la recomandarea bucatarului/carne, garnitură, salată
Foto și concept – Cătălin Ionescu
Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare
© Copyright 2023