Preparate din carne de oaie

Antricot sau Muşchiuleţ

la grătar cu cartofi, legume, cus cus

160/120g

Strachina ciobanului

pastrama mixtă(oaie, porc), brânzeturi asortate, ou, mămăligă specială

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/strachina-ciobanului-cu-chef-dan-neagu/

100/50 g

Cotlete de berbecuţ

160 g

Pastramă(ceaun sau gril)

(în sos de vin sau grill), brânză, cartofi, mămăligă, salată murături

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/pastrama-de-oaie-la-culinaria/

160/250g

TAJIN

rasol de miel copt, legume și cuş-cuş

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/tajin-in-stil-marocan-si-cus-cus-aromat-la-culinaria/

250 g

Vedeta zilei(Oaie)

la recomandarea bucatarului/carne, garnitură, salată

90 g

Vă așteptăm în restaurantul nostru

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie