Preparate din carne de porc

SCARICICA – coastă

cu sos barbeque și cartofi

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/scaricica-bbq-si-cartofi-la-gratar-la-culinaria/

220 g

CIOLAN afumat

cu fasole sau varză călită

250 g

RASOL BAVAREZ

la cuptor, cartofi, sos demiglace

400 g

CLASIC grill

ceafă / file / muşchiuleţ și salata

150 g

FRENCH COTLET - Bistro

glazurat, pe pat de cartofi si sos

vezi rețeta aici https://restaurantbulevard.ro/french-cotlet-cu-chef-dan-neagu/

300 g

MUSCHIULEȚ (rondele)/CEAFĂ/FILE la grătar

muşchiuleţ /ceafa / file cu cartof cuptor

250 g

MIX GRILL

trei feluri de carne şi cârnat, cartof cuptor

400 g

AFUMĂTURA casei

garnită cartof, mămăligă, murături

160 g

MICI

60 g

CARNACIORII casei

200 g

TOCHITURĂ

+ou, mămăligă, brânză&muraturi

250 g

ESCALOP PRAHOVEAN

pui/porc cu sos, caşcaval, şuncă

100 g

Vă așteptăm în restaurantul nostru

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie