Să ai o încărcătură istorică și culturală, pe care să o duci mai departe, onorând-o astfel, asta înseamnă să redai gloria de altădată a locului pe care Ion Luca Caragiale l-a făcut celebru.

Puține repere s-au păstrat din acele vremuri, pline de culoare, de romantism, de simbolistică. Sunt atât de puține astfel de locuri, încât misiunea de a le reda strălucirea unui dintre ele a devenit principalul nostru obiectiv.

Suntem echipa Restaurantului Bulevard și vă propunem o abordare așa cum se cuvine.

Dincolo de umorul unic al lui nenea Iancu, descrierile atmosferei vremurilor sale te fac să îți dorești să le retrăiești, să simți acel parfum al promenadei, al Bulevadului Castanilor, al străduțelor adiacente, al oamenilor relaxați care știau să schimbe două vorbe la ”o halbă și-un mic”.

Prin ceea ce facem azi, aducem o bucurie celor care, din momentul în care ne trec pragul, vor fi oricând tentați să repete experiența, spunând: ”La Bulivard, birjar! La Bulivard…”

Experiența rememorării vremurilor de glorie este completată cu experiențele culinare ale zilelor noastre. De la un mic făcut ca pe vremuri, la meniuri rafinate, pentru toate gusturile. Nu ai cum să nu alternezi  astfel de desfătări culinare. Ce le leagă? Indiferent de rețetă, pentru fiecare preparat păstrăm gustul autentic, gustul specific ingredientelor naturale, combinate în rețete respectate cu sfințenie.

Rețeta provocării pe care vă invităm să o acceptați este: loc încărcat de istorie și tradiție + echipă de profesioniști coordonați de bucătar galonat ”Escoffier” + rețetele autentice cu ingrediente naturale.

Despre toate acestea, plus multe alte surprize, urmează să vă vorbim, zilnic, pe toate rețelele de socializare, pentru că… ”deh, s-au mai schimbat vremurile, nene Iancule”, dar nimic nu se va compara cu vizita pe care ne-o puteți face pe strada Golești, din Ploiești, la numărul 25, locul unde și dulceața e producție proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *