Super-eveniment la Restaurant Bulevard: Jazz live și cooking live, miercuri, 13 octombrie, ora 20.00

Clienții noștri merită mai mult! Este motivul pentru care Restaurantul Bulevard își respectă blazonul, oferind momente de neuitat, într-o îmbinare de artă muzicală și artă culinară.

Și cum totul trebuie să fie la superlativ, miercuri, 13 octombrie, de la ora 20.00, la Restaurant Bulevard vom oferi două show-uri live: un concert de jazz și unul de live cooking.

În primul rând, cu susținerea Jazz Club Emil Bîzgă, avem onoarea de a găzdui un invitat, despre care Quincy Jones (Preşedintele Juriului de la Montreux Jazz Festival) spunea: ”Marius Vernescu este unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei.”

Câștigător al prestigiosului “Solo Piano Competition Montreux Jazz Festival”, fiind de altfel singurul român care a reușit această performanță, Marius Vernescu este considerat a fi unul dintre cei mai străluciți muzicieni de jazz din România.

În a treia ediție a Clubului de Jazz, la Restaurant Bulevard, miercuri seara, Marius Vernescu la pian va concerta alături de Ciprian Parghel – bass, Adi Tetrade – percuție și Beatrice Vernescu – vocal. Pentru acces la concertul din rotonda Restaurantului Bulevard: https://m.iabilet.ro/bilete-ploiesti-tribute-to-bill-evans-marius-vernescu-quartet-68663/

A doua surpriză a serii va fi oferită chiar de gazdă, chef Dan Neagu fiind pregătit să ofere un spectacol culinar. Dan Neagu gătește la vedere! Și pentru că este toamnă, meniul va fi în ton cu sezonul: cotlete de miel la cuptor, ciolane de porc la rotisor și alte surprize. Specialitățile pregătite de chef Dan Neagu vor avea un preț special – 30 lei/porția. Plăcinta de mere este din partea casei! 🙂

  • Dată fiind situația sanitară, locurile sunt limitate, accesul făcându-se cu respectarea regulilor impuse de autorități. Pentru detalii și rezervări nu ezitați să ne contactați la  0723617654.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Foto și concept – Cătălin Ionescu

Un produs creat de Negativ Media – Servicii de comunicare

© Copyright 2023

Program

Date companie